2 Senedir Kaybettiği Annesinin Mezarının Yanında Yaşıyor

2 Senedir Kaybettiği Annesinin Mezarının Yanında Yaşıyor
Cezayir'in güneyinde bulunan Adrar kentine bağlı Evlat Ahmet Teymi beldesinde ikamet eden İsmail Bin Rabih, iki sene önce ölen annesinin mezarının yanında yatıp kalkıyor.Annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan genç adam, annesinden...

Cezayir'in güneyinde bulunan Adrar kentine bağlı Evlat Ahmet Teymi beldesinde ikamet eden İsmail Bin Rabih, iki sene önce ölen annesinin mezarının yanında yatıp kalkıyor.

Annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan genç adam, annesinden ayrılmanın acısını büyük bir duygusallık ve şaşkınlık uyandıran özel bir üslupla ifade ediyor.

Büyük Bir Üzüntü Yaşıyor

Bin Rabih’in annesinin mezarının yanında yüzüstü uzanmış şekilde videosunu çeken bir sosyal medya kullanıcısı, 18-20 yaş aralığında olduğu tahmin edilen Cezayirli gencin annesinin ölümünden beri büyük bir üzüntü yaşadığını ve histeriye girdiğini dile getirdi.

Haberlerde, annesinin ölümünü kabullenemeyen Bin Rabih’in, büyük bir travma yaşadığının altını çizerek, Cezayirli yetkililere genç adamın tedavi edilmesi çağrıda bulundu.

Sosyal medyada duygusal etkileşime ve ülkede büyük bir infiale sebep olan hikayenin yayılmasından sonra, Adrar Valisi Behlül el-Arabi’nin hikayeye konu olan gencin tedavi edilmesi için harekete geçtiği ifade edildi.