20.000 TL'niz hazırken üstüne bir de 48 bin TL daha!

20.000 TL'niz hazırken üstüne bir de 48 bin TL daha!
Hayvancılık sektöründe yaşanan gelişmeler KOSGEB’i harekete geçirdi. KOSGEB hayvancılık yapacak olan kişilere yüksek orandan %0 faizsiz kredi imkanı sunacağını dile getirdi.Sunulan imkanların geniş standartlarda avantajlı...

Hayvancılık sektöründe yaşanan gelişmeler KOSGEB’i harekete geçirdi. KOSGEB hayvancılık yapacak olan kişilere yüksek orandan %0 faizsiz kredi imkanı sunacağını dile getirdi.

Sunulan imkanların geniş standartlarda avantajlı olanaklar dahilinde gerçekleşmesi kişileri heyecanlandıran gelişmeler arasında bulunuyor. 20.000 TL bandı üzerinden gerçekleşecek olan KOSGEB aranan şartları duyurdu. Bu aşamada karşımıza farklı şartların çıktığını rahatlıkla ifade edebiliriz. Peki; destekler için aranılan şartlar arasında neler var? İşte bu soruya dair merak edilen ayrıntılar!

İşte O Şartlar!

Kişilerin üzerinde bu süreçte herhangi bir taşınmaz mülkiyetin 1.000.000 TL’yi aşmaması belirlenen en önemli şartlar arasında bulunuyor. Şartları sağlayan herkes avantajlardan yararlanarak ayrıcalıklı bir hizmetten faydalanmış olacak. Kişiler böylelikle geniş standartlar dahilinde en iyi olanaklardan faydalanmış olacaklar. 20.000 TL parası olan kişilere KOSGEB tarafından 48 bin TL faizsiz hizmet olanağı sunuluyor.

KOSGEB tarafından sunulan hizmetlerin geniş standartlar dahilinde kişilere sunulması kişileri heyecanlandırıyor. Böylelikle kişiler hayvancılık alanında geniş standartlar dahilinde piyasanın en iyi koşullarından faydalanıyorlar. Böylece önemli bir miktarda destekten söz edebiliriz. Elbette ki bu destekleri kaçırmamak için desteklerin kapsamını ve başvuru koşullarını da biliyor olmak gerekiyor!

48 bin TL Destek Geliyor!

48 bin TL KOSGEB tarafından kişilere sunularak kişiler en iyi standartlardan faydalanma fırsatlarına sahip olabiliyorlar. Aranan şartların duyurulması kişileri böylelikle heyecanlandıran gelişmelerden biri konumunda bulunuyor. Anahtarla dükkanını açan kişiler böylelikle en iyi standartlardan yararlanabiliyor. Kişiler böylelikle en iyi koşullar dahilinde yüksek faiz oranından faydalanma fırsatlarına sahip olabilecekler.

KOSGEB kredi olanaklarının geniş standartlarda kişilere sunulmasıyla vatandaşlar hayvancılık yapmaya özen göstermeye başladı. KOSGEB son günlerin en geniş kapsamlı kredi kampanya olanağını duyurdu. Vatandaşlar hiç vakit kaybetmeden KOSGEB mağazalarına akın etmeye başladı. Vatandaşlara özel olanaklar dahilinde KOSGEB tarafından sunulan imkanlar her geçen gün daha fazla genişliyor.