21 Aralık Sizlere Bolluk, Bereket, Sağlık, Para ve Aşk Getirecek! Bu Gece Mutlaka Bunları Yapın!

21 Aralık Sizlere Bolluk, Bereket, Sağlık, Para ve Aşk Getirecek! Bu Gece Mutlaka Bunları Yapın!
Takvimler 21 Aralık tarihini gösterdiğinde, halk arasında da bilinen 'nar ritüeli' yapılır. Nar ritüeli, inanışa göre eve bolluk ve bereket getirir.Nar Ritüeli Nasıl Yapılır?Evinize bolluk ve bereket getirmek için yapılan nar...

Takvimler 21 Aralık tarihini gösterdiğinde, halk arasında da bilinen 'nar ritüeli' yapılır. Nar ritüeli, inanışa göre eve bolluk ve bereket getirir.

Nar Ritüeli Nasıl Yapılır?

Evinize bolluk ve bereket getirmek için yapılan nar ritüeli oldukça basittir. Bu ritüel için bir nar alınır ve evin kapısının önünde hızlıca yere atılarak kırılır. Nar taneleri ne kadar çoksa ve ne kadar uzağa giderse, bolluk ve bereketin de o kadar artacağına inanılır.

Nar meyvesinin böyle bir ritüelde kullanılması aslında oldukça normaldir. Çünkü nar, birçok kültürde ve inanışta bereketin temsilcisidir.

Bugün Gelin Günü! 

Öte yandan eski çağlarda bugün gelin günü olarak bilinmektedir. Evlenmek isteyen genç kızlar, bugün kağıda niyetlerini çizebilir, yazabilir ve yakabilirler.

Beyaz Kağıt Ritüeli Nasıl Yapılır?

Öte yandan 21 Aralık, astrolojik olarak da oldukça önemli bir gündür. Kadim bilgelikler için önemli bir belirleyici olan ay takvimi, bugün Ay'ın Yay burcunda olduğunu gösteriyor. Bu durum ise bugünün kişilere cesaret vereceğini, yeni başlangıçlara odaklanmayı ve korkuların geride bırakılacağını gösterir. 21 Aralık'ta ay takvimine göre yapılması gereken bir diğer ritüel ise beyaz kağıt ritüelidir.

Beyaz bir kağıda, hayatınızın kalitesini önemli ölçüde etkileyen 3 korkunuzu yazın. Altına ise bilinçaltınızdaki istemli ya da istemsiz oluşturduğunuz tüm 'kötü kodlamalardan vazgeçmeye niyet ediyorum' yazarak kağıdı bugünün elementi olan ateşten faydalanmak için yakın.