23 Nisan Çocukları Belediyede

23 Nisan Çocukları Belediyede
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Lala Şahin Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri, Edirne Belediyesi’ni ziyaret etti.Lala Şahin Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Lala Şahin Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri, Edirne Belediyesi’ni ziyaret etti.

Lala Şahin Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Edirne Belediyesi binasında bulunan Atatürk Odası’nı ziyaret ettiler. Öğrencileri Meclis Salonu’nda ağırlayan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, "Yüreğinde Atatürk Sevgisi dolu olan öğrencilerimizi gördükçe, ülkemizin aydınlık geleceklere kavuşacağına inancım daha da artıyor." dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Gegeoğlu ziyarete gelen çocuklarla tek tek ilgilenerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı ve Atatürk Odası’nı öğrencilere gezdirdi. Öğrenciler Edirne Belediyesi binasını ve Atatürk Odasını çok beğendiklerini belirterek, misafirperverliklerinden dolayı Edirne Belediyesi Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’na teşekkür ettiler.

23nisan çocuklar 2