29 belediye personeli karantinada

29 belediye personeli karantinada
Covid-19 test sonuçları pozitif çıkan ve temaslı olan Çorlu Belediyesi personelleri 14 gün süreyle karantina altına alındı.Çorlu Belediyesinde farklı müdürlüklerde çalışan 8 personelin koronavirüs testi pozitif çıktı....

Covid-19 test sonuçları pozitif çıkan ve temaslı olan Çorlu Belediyesi personelleri 14 gün süreyle karantina altına alındı.

Çorlu Belediyesinde farklı müdürlüklerde çalışan 8 personelin koronavirüs testi pozitif çıktı. Bununla birlikte 21 personelin de temaslı olduğu tespit edildi. Böylelikle Çorlu Belediyesi personeli 29 kişi karantina altına alındı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, koronavirüs vakalarının arttığı ülkemizde bazı belediye çalışanlarının Covid-19 test sonuçlarının pozitif çıktığını ve 14 gün süreyle karantina altına alındıklarını açıkladı. Koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'nin birçok kentinde olduğu gibi Çorlu'da da vakaların artış gösterdiğini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Farklı müdürlüklerimizde görevli personelimizden 8'i pozitif ve 21'i ise temaslı olmak üzere 29 çalışanımız şu anda karantina altında. Çalışanlarımıza ve hastalığa yakalanan tüm vatandaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." diye konuştu.