35 Yılın Ardından Galatasaray'da Bir İlk Yaşandı

35 Yılın Ardından Galatasaray'da Bir İlk Yaşandı
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de son haftalardaki başarılı performansıyla dikkat çekiyor.Yeni sezona teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yenilenen kadrosuyla başlayan Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı...

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de son haftalardaki başarılı performansıyla dikkat çekiyor.

Yeni sezona teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yenilenen kadrosuyla başlayan Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 8, Türkiye Kupası'nda ise son 3 karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak 11 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

8 Maçtan Galip Çıktı

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'deki en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.  Lig'de oynadığı son 8 karşılaşmada VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü, Fenerbahçe ve Atakaş Hatayspor'u yendi.

Galatasaray, çeyrek finale yükseldiği Türkiye Kupası'nda ise son 3 maçında Yeşilyurt D.Ç Ofspor, Ankara Keçiörengücü ve Corendon Alanyaspor'u mağlup etti.

Galatasaray, 1988'de resmi karşılaşmalarda 13 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. 1987-1988 sezonunda Süper Lig'deki son 9 maçı ile Cumhurbaşkanlığı Kupası müsabakasını kazanan sarı-kırmızılı takım, 1988-1989 sezonunda ise ligdeki ilk 3 karşılaşmasından galibiyetle ayrılmıştı.