4 Birincilik, 4 İkincilik ve 5 Üçüncülükle Döndüler

4 Birincilik, 4 İkincilik ve 5 Üçüncülükle Döndüler
Edirne Belediyesi Güreş Takımı, 658. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne hazır

Edirne Belediyesi Güreş Takımı; Tekirdağ, Kırklareli ve Çerkezköy'de gerçekleştirilen güreşlerden 4 birincilik, 4 ikincilik ve 5 üçüncülükle döndü.

5 Haziran'da Kiraz Festivali kapsamında Tekirdağ'da gerçekleştirilen güreşlerde Edirne Belediyesi Güreş Takımı da mücadele etti. Düzenlenen müsabakada Minik-1 boyda Yunus Yaykın birinci olarak, altın madalyanın sahibi oldu. Kadirhan Karabıyıklılardan, Teşvik-2 boyda üçüncülüğü göğüsledi. Tozkoparanda Caner Yaykın ikinci, Ayakboyunda Görkem Karabıyıklılardan birinci ve Doğuş Pınarbaşı üçüncü oldu. Küçük boyda Mert Ertan Deste üçüncü, Teşvik-2 boyda Arda Bati birinci oldu.

Kırklareli Kavaklı’da Koca Yusuf Yağlı Güreşleri’ne de katılan Edirne Belediyesi Güreş Takımı’ndan Kadirhan Karabıyıklılardan Teşvik-2’de üçüncü, Caner Yaykın Tozkoparan boyda ikinci, Arda Bati Teşvik-2 boyda ikinci oldu. Görkem Karabıyıklılardan, Ayakboyunda üçüncülüğü elde etti.

9 Haziran’da düzenlenen Çerkezköy Katrancı Mehmet Pehlivan Güreşleri’ne katılan Yunus Yaykın Minik-2 boyda ikinciliği ve Caner Yaykın Ayakboyunda üçüncülüğü göğüsledi.

Edirne Belediyesi Güreş Takımı Antrenörü Talat Çelik, takım olarak farklı boylarda birçok madalyanın ve kürsünün sahibi olduklarını belirterek: "Edirne Belediyesi Güreş takımı olarak yoğun bir sezona girdik. Hafta sonu katıldığımız güreşlerde farklı boylarda başarılara imza attık. Temennimiz göstermiş olduğumuz bu başarıyı yaklaşan 658. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nde de sergilemek." dedi.