5. Sınıf Öğrencisinden Çifte Madalya

5. Sınıf Öğrencisinden Çifte Madalya
5. sınıf öğrencisi Tunç İlk, 504 sporcunun katıldığı 11 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonası'ndan iki madalya ile döndü.

Safir Koleji öğrencilerinden Tunç İlk, 504 sporcunun katıldığı 11 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonası'ndan iki madalya ile döndü.

5. sınıf öğrencisi Tunç İlk, 42 ilden 146 kulüp ve 504 sporcunun katılımıyla düzenlenen 11 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda çift erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu, tek erkekler kategorisinde Türkiye 2.'si oldu.

Küçük yaşlarda başlayan spor ilgisi, ailesi tarafından her zaman destek görüyor. Tunç İlk bu yolda en büyük destekçisinin ailesi olduğunu dile getirirken mutluluğunu şu sözlerle ifade etti: "Çorum Belediyesi Gençlikspor Badminton Turnuvası'nda yarışarak çift erkeklerde şampiyon, tek erkeklerde ise 2. oldum. Badminton Antrenörüm Barış Boyar, performansımı artırmam için maddi manevi destek vererek, mücadelemi destekledi. Çok mutluyum, aileme ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum.” 

Tunç İlk'in ailesi de bu başarıda Çorum Belediyesi Gençlikspor’un ve Barış Boyar’ın emeğinin büyük olduğunu, karşılaştıkları olumsuz şartlara rağmen il dışından olan bir kulübün onlara verdiği desteğin öneminden söz etti.