6. Edirne Motofest iptal edildi

6. Edirne Motofest iptal edildi
Bu hafta sonu düzenlenmesi planlanan 6. Uluslararası Edirne Motosiklet Festivali, koronavirüs sebebiyle iptal edildi.28-30 Ağustos 2020 tarihlerinde bu yıl 6'ncısı düzenlenmesi planlanan Uluslararası Edirne Motosiklet Festivali, pandeminin...

Bu hafta sonu düzenlenmesi planlanan 6. Uluslararası Edirne Motosiklet Festivali, koronavirüs sebebiyle iptal edildi.

28-30 Ağustos 2020 tarihlerinde bu yıl 6'ncısı düzenlenmesi planlanan Uluslararası Edirne Motosiklet Festivali, pandeminin tekrar tırmanışa geçmesi sebebiyle ilgili kurumlarla yapılan görüşme ve ortak karar sonucu iptal edildi. İptale ilişkin yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

"Bu hafta sonu gerçekleştirmeyi planladığımız 6. Uluslararası Edirne Motosiklet Festivalimiz pandeminin tekrar tırmanışa geçmesinden dolayı ilgili kurumlar ile yaptığımız görüşme ve ortak karar sonucu iptal edilmiştir. Adına festival dediğimiz ama bu sene festivalden daha çok biz bize bir sohbet kampı olacak etkinliğimiz hiçbir dostumuzun sağlığından önemli değil. Edirne'mizi bugüne dek en iyi şekilde temsil eden ve temsil etmeye de devam edecek olan Adrianapoli Motosiklet Kulübümüz sadece festival dönemimizde değil her daim tüm camiamızın ve Edirne'mize teker döndüren her bir motosiklet kullanıcısının her anlamda sonuna dek yanındadır. Burada bir eviniz olduğunu belirtir saygılarımızı sunar iyi günlere sürmenizi dileriz."