6,7 Büyüklüğünde Korkutan Deprem! Çevrede Hissedildi

6,7 Büyüklüğünde Korkutan Deprem! Çevrede Hissedildi
Meydana gelen depremlere dair bir son dakika bilgisi geldi. Yaşanan son deprem büyük korku yarattı.Son dönemlerde Türkiye’de olduğu gibi dünya genelinde de korkutucu depremler yaşanmaya devam ediyor. Dünya çapında da şiddetleri...

Meydana gelen depremlere dair bir son dakika bilgisi geldi. Yaşanan son deprem büyük korku yarattı.

Son dönemlerde Türkiye’de olduğu gibi dünya genelinde de korkutucu depremler yaşanmaya devam ediyor. Dünya çapında da şiddetleri giderek artan depremlerde zaman zaman can ve mal kayıpları yaşanıyor. Korkutan depremlerde can ve mal kayıplarının yaşanmaması ise sevindiriyor. Yurdumuzda olduğu gibi çok sayıda ülkede de uzmanlar, dünya genelinde depremlerin sıklaşacağını belirtip tedbir ve önlemlerin alınması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

Avrupa Deprem Ajansı tarafından duyurulan son depremlere göre Endonezya’nın Java Adası’nda korkutan bir deprem meydana geldi.

105 Kilometre Derinlikte Yaşandı

Yaşanan depremin büyüklüğü 6,7 şeklinde açıklandı. Avrupa Deprem Ajansı tarafından yapılan duyuruda meydana gelen depremin derinliği 105 kilometre olarak ifade edildi.

Meydana gelen depreme dair Tsunami potansiyelinin olmadığı ifade edildi. Yaşanan deprem başkent Cakarta'da ve diğer çevrelerde de hissedildi. Depreme ilişkin henüz bir bildirim yapılmadı.