7 Saat Elektrik Kesintisi Yaşanacak

7 Saat Elektrik Kesintisi Yaşanacak
Edirne Merkez ve Lalapaşa ilçesinin bazı bölgelerinde belirli tarih ve saatlerde, toplamda 7 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Edirne Merkez ve Lalapaşa ilçesinin bazı bölgelerinde belirli tarih ve saatlerde, toplamda 7 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TREDAŞ) tarafından yapılan açıklamada; enerjiyi daha kaliteli, yeterli ve sürdürülebilir sunmak amacıyla planlı bakım onarım çalışmaları gerçekleştirildiği belirtildi. TREDAŞ Edirne İşletme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek planlı bakım onarım çalışmaları sebebiyle elektriksiz kalacak bölgeler şu şekilde:

12 Haziran Pazartesi günü 13.00 ile 15.00 saatleri arasında 2 saat süreyle Edirne Merkez'e bağlı Hasanağa, Hıdırağa, Küçükdöllük, Menekşesofular, Kayapa, Korucu Köyleri; Lalapaşa ilçesine bağlı Ortakçı, Kavaklı ve Taşlımüsellim Köyleri; Edirne Belediyesi Su Arıtma Tesisleri, Çevtaş Şantiyesi ve ZZA Beton Tesisi elektriksiz kalacak.

13 Haziran Salı günü 09.00 ile 14.00 saatleri arasında 5 saat süreyle Edirne Merkez'de Abdurrahman Mahallesi'ne bağlı İki Lüleli Çeşme Sokak, Çeltik Sokak, Cafer Tayyar Eğilmez Sokak, Cabi Sokak, 1.Kuyulu Sokak ve 2.Kuyulu Sokak elektriksiz kalacak.

Planlı kesintilerle ilgili daha geniş bilgi almak isteyenler, ALO 186 çağrı merkezine başvurabilecek. EJH