Acun Ilıcalı'nın Ameliyat Olacağı Açıklandı

Acun Ilıcalı'nın Ameliyat Olacağı Açıklandı
Ünlü isim Acun Ilıcalı önceki akşam kızı Banu Ilıcalı Ceyhun ile bir motosiklet kazası yaşadı. Kazadan sonra özel bir hastaneye kaldırılan Acun Ilıcalı'nın kolundan ameliyat olacağı duyuruldu.Önceki akşam Sarıyer Kemerburgaz...

Ünlü isim Acun Ilıcalı önceki akşam kızı Banu Ilıcalı Ceyhun ile bir motosiklet kazası yaşadı. Kazadan sonra özel bir hastaneye kaldırılan Acun Ilıcalı'nın kolundan ameliyat olacağı duyuruldu.

Önceki akşam Sarıyer Kemerburgaz Caddesi'nde saat 17.30 sıralarında Recep K. yönetimindeki hafif ticari otomobil, döneceği istikameti kaçırıp sola doğru manevra yaptığı esnada Ilıcalı idaresindeki motosiklete çarptı.

Araç Sürücüsünde Alkol Tespit Edilmedi

Acun Ilıcalı ve kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun, motosikletten düşerek hafif şekilde yaralanıp hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan testte sürücü Recep K.'nın alkolsüz olduğu tespit edildi. Sürücü, polis ekiplerince emniyete götürüldü.

Kolunun kırıldığı belirlenen Ilıcalı'nın son sağlık durumuna ilişkin açıklama Hull City kulübü tarafından yapıldı. Açıklamada, ünlü ismin bugün ameliyat edileceğini ifade edildi.