Acun Ilıcalı'nın Takımı Hull City Galibiyet Hasreti Çekmeye Devam Ediyor

Acun Ilıcalı'nın Takımı Hull City Galibiyet Hasreti Çekmeye Devam Ediyor
Acun Ilıcalı, TV8, Exxen ve yurt dışındaki programları gibi projelerinin yanı sıra, geçtiğimiz aylarda Hull City kulübünü satın almıştı. İngiltere Championship'te, Premier Lig'e çıkmak için mücadele eden kulüpte, son haftalarda...

Acun Ilıcalı, TV8, Exxen ve yurt dışındaki programları gibi projelerinin yanı sıra, geçtiğimiz aylarda Hull City kulübünü satın almıştı. İngiltere Championship'te, Premier Lig'e çıkmak için mücadele eden kulüpte, son haftalarda işler yolunda gitmiyor. Ligin ilk haftalarına iyi başlayan Hull City, birkaç haftadır aldığı yenilgiler ile zirve ile arasındaki puan farkının iyice açılmasına neden oldu.

Hull City Swansea'ye de Yenildi

Hull City bugün Swansea ile deplasmanda karşı karşı geldi. İkinci yarıda yediği gollerle maçtan 3-0'lık skorla mağlup ayrılan takım, bu maç ile birlikte ligin alt sıralarına gerilemeye devam etti. Hull City, bu maç da dahil olmak üzere, ligdeki son 4 karşılaşmadan mağlup ayrıldı.

Hull City Kaçıncı Sırada?

İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City, maç fazlasına rağmen 11 puanla, 14. sırada yer alıyor. 24 takımlı ligde, 20. sırada yer alan Hull City için Acun Ilıcalı'nın nasıl bir hamle yapacağı merak konusu.