Aile Dizisi Fragmanı Tanıtımı Yayınlandı! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya Başrolde

Aile Dizisi Fragmanı Tanıtımı Yayınlandı! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya Başrolde
Aile dizisi, son yılların en çok beklenen dizileri arasında yer alıyor. Çekimlerin başladığı ilk günden itibaren büyük bir merak uyandıran dizi le ilgili gelişmeler de pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda,...

Aile dizisi, son yılların en çok beklenen dizileri arasında yer alıyor. Çekimlerin başladığı ilk günden itibaren büyük bir merak uyandıran dizi le ilgili gelişmeler de pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı diziye dair ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Aile Dizisi Fragmanı İzle

Show TV, merakla beklenen Aile dizisinin ilk tanıtım videosunu yayınladı. Söz konusu videonun başlığında dizinin yakında yayınlanacağı belirtildi.

Aile Dizisi Konusu

Show TV tarafından yapılan açıklamaya göre, Aile dizisinin konusu şu şekilde:

''Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.''

Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Aile dizisinin ne zaman başlayacağı açıklanmasa da şubat ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Aile Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kıvanç Talıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yanı sıra, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer de Aile dizisinde yer alıyor.