AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan Bir Dizi Ziyaretler

AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan Bir Dizi Ziyaretler
Edirne İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, İba, "Gönül Gönüle Edirne" ziyaretleri kapsamında Uzunköprü İlçesi ve Kırcasalih beldesi halkıyla buluştu.Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar ve yönetim kurulu...

Edirne İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, İba, "Gönül Gönüle Edirne" ziyaretleri kapsamında Uzunköprü İlçesi ve Kırcasalih beldesi halkıyla buluştu.

Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber değerlendirme toplantısı gerçekleştiren İba, sonrasında Halise Hatun Mahallesi'nde Başoğlu ailesinin evlerini ziyaret etti.

Daha sonra, hasta kabulüne başlayan Çağla Nur Uçar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden İba, misafirlerle sohbet etti.

Uzunköprü'den sonra Kırcasalih beldesine giden İba, belde teşkilat başkanı Abdullah Alko'dan yapılan çalışmalara dair bilgi aldı.

Esnafı ve kıraathaneleri gezen İba, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

İba, AK Parti olarak Edirne'de çok büyük ve güçlü bir aile olduklarını belirterek, "Her mahallemizde böyle güzel dava arkadaşlarımız, büyüklerimiz, kardeşlerimizle buluşmak bizim için çok değerli ve paha biçilemezdir. Onlarla bir arada olup sohbet etmek ve evlerine misafir olmak bizim için çok keyifli. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir vizyon olarak işaret ettiği 'Türkiye Yüzyılı' çizgisini Edirne'de hayata geçirmek ve bu çizgide programlar gerçekleştirmek için çıktığımız yolda çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz." dedi.