AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan Seçim Teşekkürü

AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan Seçim Teşekkürü
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yaptığı açıklamada, seçimin sonuçlanmasından sonra AK Parti Edirne İl Başkanlığı önünde yoğun katılımla coşku dolu bir kutlama yapıldığını dile getirdi.AK Parti'ye yeni bir zafer...

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yaptığı açıklamada, seçimin sonuçlanmasından sonra AK Parti Edirne İl Başkanlığı önünde yoğun katılımla coşku dolu bir kutlama yapıldığını dile getirdi.

AK Parti'ye yeni bir zafer daha yaşatan Türk milletine teşekkürlerini ileten İba'nın açıklaması şu şekilde:

"Büyük Türkiye zaferimiz hayırlı olsun. Milletimiz bir kez daha en doğru kararı vermiş ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a kalbinde başköşede yer verdiğini gösterdi. Bu seçimde kaybeden olmadı ve 85 milyon vatandaşımızın tamamı kazandı. Milli hedefler ve milli hayaller etrafında birleşme ve bütünleşme zamanı geldi. Şimdi Türkiye Yüzyılı'nı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde inşa etme ve güçlendirme zamanı. Türkiye ve Edirne adına en güzel bayramı yaşıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı heyecan ve gayretle bu bayrağı daha yukarıya taşımak için partililer ve Edirnelilerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Günün kazananı milletimizdir. Başta gecesini gündüzüne katan parti teşkilatı olmak üzere tarihin yazılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz da seçim sürecinde fedakarlıkta bulunan, zaman ve emek harcayan gençlere, teşkilatın her kademesine ve Edirnelilere ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.

AK Parti'ye en büyük desteğin gençlerden geleceğini ifade ettiğini kaydeden Cambaz, "28 Mayıs akşamı aldığımız sonuçla Türkiye Yüzyılı'nı başlattık. Bu yüzyılı yine birlikte inşa edeceğiz. Biz biriz, iriyiz, diriyiz ve kardeşiz." dedi.