Ak Partili Keşir, Edirne'de Kadın Girişimcilerle Bir Araya Geldi

Ak Partili Keşir, Edirne'de Kadın Girişimcilerle Bir Araya Geldi
AK Partili Keşir, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı'nca Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" toplantısında girişimci kadınlar ile buluştu.9 Nisan 2021'de kadın...

AK Partili Keşir, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı'nca Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" toplantısında girişimci kadınlar ile buluştu.

9 Nisan 2021'de kadın buluşmalarını Hakkari'den başlattıklarını aktaran Keşir, destek ve fırsatları kadınlara anlatmak için il il gezdiklerini, 80. toplantılarını ise Edirne'de yaptıklarını belirtti.

"Geliştirdiğimiz Pek Çok Destek Var"

Kadınlara verilen desteklerden bahseden Keşir, "20 yıldır artarak devam eden ve kadınlar daha çok üretsin, üretimin içinde olsun, büyük Türkiye'yi kadın erkek omuz omuza inşa edelim diye geliştirdiğimiz pek çok destek var. Hibeler, fonlar, faizsiz destekler var. Şunu gördük ki sahada, çok arzu ettiğimiz ölçüde bilinmiyor. Bir o kadar da ülkemin hayal kuran, hedefleri olan 'ah bir fırsat olsa da şu hayalimi gerçekleştirsem, şu dükkanı açsam, şu serayı açsam' diyen kadınları var" ifadelerini kullandı.