AK Parti'nin yeni il yönetimi

AK Parti'nin yeni il yönetimi
Bir süre önce AK Parti Edirne İl Başkanı olarak atanan Belgin İba, oluşturdukları yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı.2023 siyasi vizyonuna uygun bir yönetim oluşturabilmek adına hassasiyetle ve büyük bir heyecanla sivil toplum...

Bir süre önce AK Parti Edirne İl Başkanı olarak atanan Belgin İba, oluşturdukları yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

2023 siyasi vizyonuna uygun bir yönetim oluşturabilmek adına hassasiyetle ve büyük bir heyecanla sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, teşkilat mensupları ve kurucular ile değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, "Kutlu davamızı, sultanlar şehri Edirne'mizde yürütecek, birlikte hizmet edeceğimiz yol arkadaşlarımızı hassasiyetle ve titizlikle belirledik. Hizmet nöbetini devraladak dava arkadaşlarımızı paylaşmadan önce bugüne kadar görev almış geçmiş dönem yöneticilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Ak Parti Edirne il yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Adem Ayaz, Ahmet Osmanlı, Ali Kobak, Aydoğan Akıncı, Belgin İba, Candemir Çekiç, Emel Özger, Engin Bahşı, Erdi Ertek, Ezgi Yetkiner, Fahriye Güncel Hintoğlu, Fatma Çelik, Fazıl Zeki Ağfal, Gökhan Balta, Halil Gümüş, Hilmi Sezai Irmak, Hüryan Hatikler, Hüseyin Yıldırım, Murat Büyükgöze, Mustafa Çınarkök, Mustafa Mercan, Mustafa Okur, Mümine Konuk, Oktay Topalova, Rasim Özgün, Rauf Tolga Şenbaş, Serkan Yörük, Sevda Nur Kurban, Umut Ersen Ayaydın, Yıldız Yeşilkurt.

Yedek yönetim kurulu listesi: Yılmaz Sanış, Mevhibe Ersöz, Oktay Uzun, İnci Ürpek, Sıtkı Özkayalar, Meryem Bilgi, Fahri Üzün, Murat Susamişleyen, Kerim Çelik, Çiğdem Yeşiloğlu, Hasan Can Duvan, Serap Yay Kayakıran, Uğurcan Irmak, Nazan Doğan Muranlı, Mehmet Avcu.