Aldatmak 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Aldatmak 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Atv, yeni sezonda özgün ve iddialı yapımlar için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz haftalarda duyurulan Aldatmak dizisi, perşembe günü ilk bölümüyle ekranlara geldi. İlk bölüm itibariyle oyunculuk performansları...

Atv, yeni sezonda özgün ve iddialı yapımlar için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz haftalarda duyurulan Aldatmak dizisi, perşembe günü ilk bölümüyle ekranlara geldi. İlk bölüm itibariyle oyunculuk performansları ile izleyicilerden büyük beğeni toplayan dizinin, yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Aldatmak Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Aldatmak dizisinin 2. bölüm fragmanı, Atv tarafından ''Gelemezsin, Gelmeyeceksin!'' başlığıyla yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanını buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Aldatmak Oyuncuları

Olay örgüsü ile izleyicileri ekrana kilitleyen dizinin oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken ve Eda Özel yer alıyor.

Aldatmak Dizisi Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Aldatmak dizisi, her hafta perşembe günü saat 20.00'de Atv ekranlarında izleyicilye buluşuyor.