Altın ve dolar fiyatları o tarihte patlayacak! Selçuk Geçer tarumar etti

Altın ve dolar fiyatları o tarihte patlayacak! Selçuk Geçer tarumar etti
Dolar kurunda yaşanan sert yükselişin ardından altın kurunda ciddi oranda bir yükseliş trendi yaşandı. Altın yıl sonuna doğru yapılan tahminlerde 1350 TL bandını görmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Altında yaşanan...

Dolar kurunda yaşanan sert yükselişin ardından altın kurunda ciddi oranda bir yükseliş trendi yaşandı. Altın yıl sonuna doğru yapılan tahminlerde 1350 TL bandını görmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Altında yaşanan gelişmelerin en önemli sebebi artan enflasyon oranları olarak ön plana çıkıyor.

https://edirnejethaber.com/altin-fiyatlari-cepleri-yakacak-oyle-bir-sicrayacak-ki-o-tarihte/

Artan enflasyon oranlarıyla beraber döviz kurunda sert yükseliş trendleri yaşanıyor. Dolar kurunun 18 TL bandını geçmesiyle beraber gram altın fiyatları da 1000 TL bandını geçti. Gram altında yaşanan gelişmelerden sonra birçok kişi kuyumculara akın ederek yastık altında sakladıkları altınlarını bozdurma eyleminde bulundu. Bu arada ünlü ekonomi yorumcularından da ardı ardına açıklamalar da gelmeye başladı. Bu arada altının yurtdışında ons fiyatının düşüş eğiliminde olduğu da biliniyor.

Selçuk Geçer Yanıtladı!

Fakat Selçuk Geçer yatırımcıları bu konuda uyararak yıl sonuna kadar kişilerin altınlarını bozdurmaması gerektiğini belirtiyor. Selçuk Geçer yıl sonuna doğru altın fiyatlarının %25 oranda artış göstereceğini ve piyasadaki hareketliliğin son derece yüksek düzeyde olarak yaşanacağını dile getirdi.

Yaşanacak olan yükseliş trendiyle beraber altın fiyatlarının yakın bir zaman dilimi içinde özellikle yıl sonuna doğru 1500 TL bandına kadar gelmesi bekleniyor. 1500 TL bandına gelmesiyle beraber altında yaşanacak olan yükseliş trendinin yukarıya doğru tırmanması bekleniyor. Pekli, yeni dönemde altında nasıl bir gelişme yaşanılacak?

Artışlar Devam Edecek!

Altın fiyatlarında yaşanacak olan artışın ardından vatandaşlar heyecanlandı. Bazı vatandaşlar altınlarını bozdururken, bazı vatandaşlar ise altınlarını saklama kararı aldı. Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklamalarda yakın bir zaman dilimi içinde altın fiyatlarında sert bir yükseliş hareketinin gerçekleşmesi bekleniyor. Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan kriz ortamıyla beraber başta dolar, euro, sterlin olmak üzere altın kurunda da yükseliş hareketi artmaya devam ediyor. Altın kurundaki yükselişin 2023 yılında da devam etmesi beklenen gelişmeler arasında ilk sırada yer alıyor.