Altyapı Çalışma Sahası Hakkında Uyarı

Altyapı Çalışma Sahası Hakkında Uyarı
Şehir genelinde yürütülen altyapı çalışmalarında üstü geçici olarak kapatılan alanların üzerine araç parkı yapılmaması konusunda uyarıda bulunuldu.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ tarafından şehir genelinde yürütülen altyapı çalışmalarında üstü geçici olarak kapatılan alanların üzerine araç parkı yapılmaması konusunda uyarıda bulundu.

Çorlu'nun ana arterleri ve ara sokaklarında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ tarafından yapılan altyapı çalışmalarının kısmen tamamlanan bölgelerinde çalışma sahalarının ulaşımın aksamaması için geçici olarak kapatıldığını belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, güzergahlara ve geçici olarak kapatılan altyapı çalışmalarının üzerine araç parkı yapılmaması gerektiğini söyleyerek vatandaşları uyardı.

corlualtyapi1

Altyapı çalışmalarının devam ettiğini ve kazılan alanların geçici olarak kapatıldığını hatırlatan Başkan Sarıkurt, "Bilindiği üzere Çorlu'da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ tarafından başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor. Yollarda yapılan kazı çalışmaları, hatların döşenmesinin ardından geçici olarak kapatılıyor. Buradaki amacımız vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlığı en aza indirgemek. Bu kapsamda üzeri kum ve kısmi asfalt ile geçici olarak kapatılan altyapı çalışmalarının bulunduğu alanlara araç parkı yapılmasını doğru bulmuyoruz. Çünkü bu alanda zemin sıkıştırılmış değil ve özellikle yağışla birlikte çökme yaşanabilir. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için uyarılarımızı göz önüne almalarını rica ediyor, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü tekrar özür diliyoruz." dedi.

EDİRNEJETHABER HABER MERKEZİ