Aman Dikkat! Meteoroloji Uyardı, Kar Geliyor...

Aman Dikkat! Meteoroloji Uyardı, Kar Geliyor...
Meteoroloji'nin yayımladığı güncel rapora göre, uzun süredir beklenen yağışlar hafta sonu geliyor. Çok sayıda ilde kar yağışının etkili olması bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan güncel tahminlere...

Meteoroloji'nin yayımladığı güncel rapora göre, uzun süredir beklenen yağışlar hafta sonu geliyor. Çok sayıda ilde kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan güncel tahminlere göre, özellikle de 28 Ocak Cumartesi günü itibarıyla Türkiye'nin pek çok bölgesinde kar yağışının etkili olacağı tahmin ediliyor.

Özellikle Batı kesiminde yağmur şeklinde etkisini gösterecek olan yağışların ülkenin Doğu kentlerinde ise kar yağışı olarak kendini göstereceği öngörülüyor. Hafta sonuna kadar yağmurun etkisi altında olacak çok sayıda kentte haftanın son iki gününde kar yağışının etkili olmaya başlaması bekleniyor.

Sağanak Yağış, Sis ve Pus...

Bugün yurdun Batı kesiminde, özellikle de Marmara Bölgesinde sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Güneydoğu illerinde açık bir hava hakimken Doğu Anadolu illerinde pus görüleceği öngörülüyor. Ege ve İç Anadolu'da ise sis ve pus var.

Yağmurların etkisini göstereceği Batı illerinde hava sıcaklıkları mevsim normalleri üzerinde görülmeye devam edecek. Hafta sonu itibarıyla Doğu kesiminde ise sıcaklıklar, çok sayıda kentte eksilere düşecek.

Kar yağışı ve soğuk havanın etkili olacağı illerde, Meteoroloji, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlara yönelik uyarı da bulundu.