Apple iOS 16.4 Güncellemesi Pek Çok Yeniliği Beraberinde Getiriyor

Apple, iOS 16.4'ü piyasaya sürdü ve mobil işletim sistemine birkaç küçük güncelleme getiriyor. Buradaki büyük yeni ekleme, Safari'den web uygulamaları hakkında bildirim alma yeteneği oldu. Bu bildirimler ayrıca ana ekranda bir...

Apple, iOS 16.4'ü piyasaya sürdü ve mobil işletim sistemine birkaç küçük güncelleme getiriyor. Buradaki büyük yeni ekleme, Safari'den web uygulamaları hakkında bildirim alma yeteneği oldu. Bu bildirimler ayrıca ana ekranda bir rozet sayısı içerir ve ayrıca Odak modu ile yapılandırılabilir.

Apple iOS 16.4 güncellemesiyle yeni emojiler ekliyor

Apple ayrıca, gelişmiş ortam gürültüsü azaltma sunması gereken hücresel aramalar için Ses İzolasyonu ekledi. Bu özellik daha önce FaceTime ve diğer üçüncü taraf VoIP arama uygulamalarında mevcuttu. Yeni iOS sürümüyle birlikte el hareketleri, pembe kalp, denizanası ve bir Wi-Fi sembolü dahil olmak üzere toplam 21 yeni emoji sembolü var. Fotoğraflar, iCloud Share Photo Libraries'deki yinelenen fotoğrafları ve videoları kaldırabilen zarif bir özelliğe kavuşur.

iOS 16.4'teki Apple Books, daha önce iOS 16'da kaldırılan sayfa çevirme animasyonunu geri getiriyor. Sony'nin PlayStation 5 DualSense Edge denetleyicisi için yerleşik desteğin yanı sıra iPhone 14 serisinde kilitlenme algılamada iyileştirmeler var. iOS 16.4, bugünden itibaren iPhone 8 ve sonraki modellere yüklenebiliyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri