Apple Reality Pro Başlığı, Üst Düzey Yöneticilere Gösterildi

Apple'ın gizemli Reality Pro başlığı, geçen hafta büyük bir törenle şirketin yaklaşık 100 üst düzey yöneticisine gösterildiğinde önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Pek çok üst düzey çalışana göstermek, cihazın...

Apple'ın gizemli Reality Pro başlığı, geçen hafta büyük bir törenle şirketin yaklaşık 100 üst düzey yöneticisine gösterildiğinde önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Pek çok üst düzey çalışana göstermek, cihazın piyasaya sürülmeye neredeyse hazır olduğunu gösterdiğinden, bu cesaret verici duruyordu.

Apple Reality Pro başlığı önemli dönüm noktasını geride bıraktı

Açıklama, Mark Gurman'ın haftalık Power On haber bülteninden geldi. Burada Bloomberg muhabiri, olayın, Haziran ayında Apple'ın Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC) beklenen lansmanından önce karma gerçeklik başlığının gelişiminde dikkate değer bir dönüm noktası olduğunu açıkladı. Gurman'a göre Reality Pro, Apple'ın 2018'den beri üst düzey yöneticilerine ilk kez gösterilmiyor. Buradaki fark, sunumun katıksız ölçeği oldu.

Önceden, yıllık demolar ihtiyatlı ve gösterişten uzaktı. Ancak geçen haftaki etkinlik, Apple'ın ürünü için kullandığı oditoryum olan Steve Jobs Theatre'da gerçekleşti. Gurman, gösteriyi parlak, gösterişli ve heyecan verici olarak tanımladı. Kulaklık ekibi için cihazın liderleri etrafında toplaması için bir fırsat olarak gördü.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri