ASUS, ROG Phone 7 İçin Piyasaya Çıkış Tarihini Açıkladı

ASUS ROG Phone serisi, 2018'den beri harika performans, oyun odaklı yazılım eklemeleri ve kapasitif omuz tetikleyiciler sunuyor. Şimdi ise Tayvanlı marka, ROG Phone 7'nin geleceğini doğruladı. ASUS, ROG Phone 7'nin 13 Nisan'da bir etkinlikte...

ASUS ROG Phone serisi, 2018'den beri harika performans, oyun odaklı yazılım eklemeleri ve kapasitif omuz tetikleyiciler sunuyor. Şimdi ise Tayvanlı marka, ROG Phone 7'nin geleceğini doğruladı. ASUS, ROG Phone 7'nin 13 Nisan'da bir etkinlikte piyasaya sürüleceğini duyurmak için sosyal medyada gönderi paylaştı.

ASUS ROG Phone 7, 13 Nisan'da geliyor

Henüz özellikler ve özellikler hakkında resmi bir açıklama bulunmuyor. Yine de, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin yeni oyun telefonuna güç vermesi bekleniyor. Ayrıca firmanın bir kez daha kapasitif omuz tetikleyicileri sunmasını ve kullanıcılara oyunlarda ekstra giriş seçenekleri sunmasını beklentiler dahilinde yer alıyor.

ASUS ayrıca her nesil için birden fazla model sunma eğiliminde bulunuyor. Bu nedenle günde iki veya üç ROG Phone 7 çeşidinin gelebileceği düşünülüyor. Her iki durumda da, mevcut politikası içler acısı olduğundan şirketin güncellemeler söz konusu olduğunda çıtayı yükseltmesi umuluyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri