ASUS ROG Phone 7 Sızıntısı Çok Tanıdık Bir Tasarımı Ortaya Koydu

Merakla beklenen ASUS ROG Phone 7'nin önümüzdeki Perşembe günü piyasaya sürülmesi planlanıyor. Yeni sızan bazı görseller sayesinde lansmandan önce küçük bir göz atıyoruz gibi görünüyor. Sızıntı kaynağı, Evan Blass,...

Merakla beklenen ASUS ROG Phone 7'nin önümüzdeki Perşembe günü piyasaya sürülmesi planlanıyor. Yeni sızan bazı görseller sayesinde lansmandan önce küçük bir göz atıyoruz gibi görünüyor. Sızıntı kaynağı, Evan Blass, yaklaşan ROG Phone 7'nin yeni görüntülerini sızdırdı. Görüntülere bakılırsa, ASUS tasarımı güvenli bir şekilde oynamaya karar vermiş gibi görünüyor.

ASUS ROG Phone 7 ile tasarımda güvenli şekilde oynamış duruyor

İşlemelere, cihazı tam olarak görmemizi engelleyen bazı aksesuarlar dahildir. Bu aksesuarlar arasında bir Aero Aktif Soğutucu tampon kılıfı ve bir ekran koruyucu bulunur. El cihazı hakkında bildiklerimize dayanarak, söylentiler ekranın 6.78 inç 165Hz OLED ekran olduğunu gösteriyor. Ayrıca bir Snapdragon 8 Gen 2 yongası üzerinde çalıştığına ve 65W şarj hızına sahip 6.000mAh bataryaya sahip olduğuna inanılıyor.

[gallery columns="2" size="full" ids="84380,84381"]

Kamera kurulumuna gelince, 50Megapiksel, 13Megapiksel ve 5Megapiksel üçlü arka kamera sistemine sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte 32 Megapiksel özçekim kamerası olmalıdır. Günün sonunda, ROG Phone 7'nin selefi ile hem içeride hem de dışarıda pek çok ortak noktası olacak gibi görünüyor. En büyük yükseltmeler muhtemelen daha güçlü işlemci ve geliştirilmiş selfie kamerası oluyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri