Beklenen Müjde Geldi!PlayStation Plus Kasım 2022 Ücretsiz Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus'ın aylık ücretsiz oyunlar serisinin Kasım ganimetleri belli oldu.Oyunseverleri mutlu edece haber PlayStation Plus'tan geldi. Şirket, Kasım ayına ilişkin ücretsiz oyunları duyurdu. Her ay ücretsiz oyunlar sunan Sony...

PlayStation Plus'ın aylık ücretsiz oyunlar serisinin Kasım ganimetleri belli oldu.

Oyunseverleri mutlu edece haber PlayStation Plus'tan geldi. Şirket, Kasım ayına ilişkin ücretsiz oyunları duyurdu. Her ay ücretsiz oyunlar sunan Sony PlayStation Plus, abonelik hizmetinin PS Plus Essential katmanı için oyuncuları üç oyuna yönlendirdi.

Şirketin "ücretsiz oyun listesi" yayınlandı.

PlayStation Plus'un Ücretsiz Oyun Listesi Şu Şekilde:

- Nioh 2 (PS4/PS5)

- LEGO Harry Potter Collection (PS4)

- Heavenly Bodies (PS4/PS5)

Nioh 2: Ninja Gaiden'ın keskin kılıç oyununu Dark Souls'un mekaniği ile buluşturan Team Ninja'nın yokai öldürme aksiyon oyunu.  Oyun hem PS4 hem de PS5 cihazlarda ücretsiz oynanabilecek.

LEGO Harry Potter Collection: 2016 yılında piyasaya sürülen oyun senelerdir oyuncuların yoğun ilgisini gördü ve popülerlik yakaladı. Oyun PS5 ve PS4 cihazlarda ücretsiz olacak.

Heavenly Bodies: Fizik tabanlı oyun PS4 ve PS5 sürümlerinde de oynanabiliyor. Bulmacaları çözüp sıfır yerçekimi ortamını keşfederek heyecan dolu bölümlerde eğlenebilirsiniz.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri