Bu Hafta Tanıtılacak Google Pixel 7 Serisi Kamera Özellikleriyle Dikkat Çekiyor

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birisi olan Google, arama motoru hizmetlerinin yanı sıra, son yıllarda teknolojinin farklı alanlarında da dikkat çekmeye devam ediyor. Akıllı telefon pazarında, piyasaya çıkardığı...

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birisi olan Google, arama motoru hizmetlerinin yanı sıra, son yıllarda teknolojinin farklı alanlarında da dikkat çekmeye devam ediyor. Akıllı telefon pazarında, piyasaya çıkardığı Pixel serisi ile adından sıkça söz ettiren Google, cihaz sayısını  arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yazılımı, tasarımı ve teknik özellikleriyle büyük beğeni toplayan Pixel ailesinin yeni modelleri bu hafta tanıtılacak. Söz konusu tanıtım etkinliğine kısa bir süre kala, yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Teknoloji kulislerinde dolaşan son iddialara göre, Pixel 7 Pro modelinin kamerasında, Movie Motion Blur ve Macro Focus özellikleri yer alacak. Bu özellikler, kamera performansını artıracağı ve sinematik mod tarzı çekimlere imkan sağlayacağı iddia ediliyor.

Google Piksel 7 Pro Teknik Özellikleri

Google tarafından cihazların teknik özelliklerine ilişkin resmi açıklama yapılmasa da beklentilere göre Pixel 7 Pro'nun bazı teknik özellikleri şu şekilde:

Ekran Boyutu: 6.71 inç

Ekran Çözünürlüğü: 1440 x 3120

Ekran Yenileme Hızı: 120 Hz

Ekran Paneli: LTPO AMOLED

Yonga Seti: Google Tensor G2

İşletim Sistemi: Android 13

Çekirdek Sayısı: 8

RAM: 12 GB

Depolama Kapasitesi: 128 GB ve 256 GB

Arka Kamera: 50 MP geniş açılı kamera + 48 MP telefoto kamera + 12 MP ultra geniş açılı kamera

Ön Kamera: 11.1 MP ultra geniş açılı kamera

Batarya: 5.000 mAh

Hızlı Şarj: 30

Google Piksel 7 Serisi Ne Zaman Tanıtılacak?

Pixel ailesinin yeni üyeleri, 6 Ekim'de düzenlenecek tanıtım etkinliği ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri