Çinli Firmalar Samsung'un 200 Megapiksel Kamera Sensörlerini Kullanıyor

Samsung, Eylül 2021'de akıllı telefonlar için dünyanın ilk 200 Megapiksel kamera sensörünü ISOCELL HP1'i tanıttı. Dokuz ay sonra, başka bir 200 Megapiksel kamera sensörünü duyurdu. Bunun adı da ISOCELL HP3 idi. Şimdiye kadar,...

Samsung, Eylül 2021'de akıllı telefonlar için dünyanın ilk 200 Megapiksel kamera sensörünü ISOCELL HP1'i tanıttı. Dokuz ay sonra, başka bir 200 Megapiksel kamera sensörünü duyurdu. Bunun adı da ISOCELL HP3 idi. Şimdiye kadar, Samsung'un iki 200 Megapiksel kamera sensörü Xiaomi, Motorola ve Infinix tarafından ileri teknoloji telefonlarında kullanıldı. Sızan bilgilere göre Realme, akıllı telefonları için Samsung'un 200 Megapiksel kamera sensörünü tercih ediyor.

Realme, Samsung 200 Megapiksel kamera sensörünü tercih ediyor

Realme, Realme 11 Pro+ adlı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Pazar günü telefonun tüm özellikleri, Çinli bir akıllı telefon sertifika programı olan TENAA'da listelendi. Sızdırılan teknik özellik sayfasına göre, Realme 11 Pro+ birincil arka kamera olarak 200 Megapiksel kamera sensörüne sahip oluyor. Şu anda yalnızca Samsung'un akıllı telefonlar için 200 Megapiksel kamera sensörleri ürettiğini düşünürsek, Realme 11 Pro+'ın Samsung'un kamera sensörünü, büyük olasılıkla ISOCELL HP3'ü varsaymak güvenli görünüyor.

Realme 11 Pro+'daki 200 Megapiksel birinci kamera, 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel kameralarla eşleşiyor. Diğer özellikler arasında 6,7 inç AMOLED 120 Hz ekran, 16 GB'a kadar RAM ve 1 TB depolama ve 4.870 mAh pil kapasitesi yer alıyor. Realme 11 Pro+, Realme 10 Pro'nun halefi olarak geliyor. Fiyatı göz önüne alındığında, Realme 11 Pro+ yaklaşık 300 dolar olarak fiyatlandırılabilir. 200 Megapiksel kamera ile en uygun fiyatlı akıllı telefon olabilir.

Bir akıllı telefonun her yeni sürümünde, üreticilerin yalnızca akıllı telefonun performansını iyileştirmesi değil, aynı zamanda teknik özellikler sayfasında daha büyük rakamlar göstermesi gerekiyor. Samsung'un 200 Megapiksel kameraları bu markalara tam olarak ihtiyaç duydukları şeyi sunuyor. Samsung'un 200 Megapiksel kameralarının popülaritesinin her geçen gün artmasına şaşırmamak gerekiyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri