Disney+ İle İlgili Yeni Gelişme Yaşandı! Türkiye’de ki Abone Sayısı Açıklanmadı

Türkiye genelinde çalışma gösteren dijital dizi ve film izleme platformu Disney+ 5 aydır hizmet vermeye devam ediyor. Toplam abone sayısını açıklayan Disney+, Türkiye’de olan abone sayısını açıklamadı.14 Haziran tarihinden...

Türkiye genelinde çalışma gösteren dijital dizi ve film izleme platformu Disney+ 5 aydır hizmet vermeye devam ediyor. Toplam abone sayısını açıklayan Disney+, Türkiye’de olan abone sayısını açıklamadı.

14 Haziran tarihinden bugüne kadar Türkiye genelinde hizmet veren Disney+, Türkiye’de olan başarılarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner tarafından yapılan açıklamada Türkiye’ye güzel giriş yaptıkları ve beklediklerinin üzerinde ilgi gördüklerini paylaştı. Ayrıca Disney+ aboneleri için de heyecanlandıran bir açıklama yapan Soner, içeriklerle ilgili çalışmaların devam ettiğine değindi.

Toplam 164 Milyon Abone!

Disney+ Reklam Satış ve İş Birlikleri Başkanı Mehmet İçağasıoğlu tarafından yapılan açıklamada toplamda 60 ülkede 164 milyon aboneye ulaştıklarını bildirdi. Yapılan açıklamada:

“Türkiye özelinde üye sayılarını açıklayamıyoruz ancak izleyicilerle buluşmamızın ardından kısa bir süre geçmesine ve herkesin tatilde olduğu yaz aylarını geride bırakmamıza rağmen Disney+ olarak bu heyecanlı dönemi yüksek izlenme oranlarına ulaşarak büyük başarıyla atlattığımızı söyleyebilirim” denildi.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri