Epic Games Ücretsiz Verilecek Oyunları Açıkladı

Oyun satın alma platformları oyun sektörünün hızla büyümesiyle birlikte önemli bir konuma eriştirler. Birçok platformun yer aldığı sektörde, mevcut kullanıcılarını korumak ve yeni kullanıcılar elde etmek için şirketler...

Oyun satın alma platformları oyun sektörünün hızla büyümesiyle birlikte önemli bir konuma eriştirler. Birçok platformun yer aldığı sektörde, mevcut kullanıcılarını korumak ve yeni kullanıcılar elde etmek için şirketler çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Bu kapsamda Epic Games, belirli aralıklarla bazı oyunları ücretsiz olarak kullanıcıların erişimine açıyor. Şirketten gelen son açıklama ile birlikte bu hafta ücretsiz olacak oyunlar ortaya çıktı.

Epic Games Ücretsiz Oyunları

Epic Games tarafından yapılan açıklamaya göre 39 TL değerindeki Hundred Days ve 49 TL fiyat etiketine sahip olan Realm Royale Reforged Epic Launch oyunu 15 Eylül Perşembe gübü Saat 18.00'e kadar ücretsiz oynanabilecek.

Hundred Days Minimum Sistem Gereksinimleri

Epic Games'in belirli süre için geçerli olmak üzere ücretsiz sunacağı Hundred Days'in, minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit

İşlemci: Intel Core i3, 2.5GHz veya AMD Athlon

RAM: 4 GB

Ekran Kartı: VIDIA GeForce 700 series veya AMD Radeon

DirectX: 11. Sürüm

Boş Depolama Alanı: 2 GB

Bilim Ve Teknoloji Haberleri