Galaxy A13 Güvenlik Güncellemesi Alıyor

Galaxy A13, Samsung'un en yeni yazılım güncellemesini almaya başladı. Yeni güncelleme, Mart 2023 güvenlik güncellemesini akıllı telefona getiriyor. Şu anlık yalnızca bir ülkede kullanıma sunuldu. İlerleyen vakitlerde daha fazla...

Galaxy A13, Samsung'un en yeni yazılım güncellemesini almaya başladı. Yeni güncelleme, Mart 2023 güvenlik güncellemesini akıllı telefona getiriyor. Şu anlık yalnızca bir ülkede kullanıma sunuldu. İlerleyen vakitlerde daha fazla ülkeye yayılıyor.

Galaxy A13 güncellemesi pek çok sorunu gideriyor

Galaxy A13 için en son yazılım güncellemesi, A135MUBS2BWC4 ürün yazılımı sürümüyle birlikte geliyor. Kolombiya'da kullanıma sunuldu. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde daha fazla Latin Amerika ülkesi yeni güncellemeye erişiyor. Galaxy A13'ün Ocak 2023 ya da Şubat 2023 güvenlik yamalarını aldığı diğer ülkelerde, telefon şirketin üç aylık güncelleme programında olduğu için Mart 2023 güncellemesini almayabilir.

Mart 2023 güvenlik düzeltme eki, 50'den fazla gizlilik ve güvenlik açığını gideriyor. Güncelleme ayrıca genel hata düzeltmelerini ve cihaz kararlılığı iyileştirmelerini içerebilir. Telefonunuzu en son yazılıma güncellemek için Ayarlar - Yazılım güncelleme bölümüne gitmeniz gerekiyor. Bu kısımdan İndir ve Yükle butonuna tıklayın.

Samsung, 2023'ün başlarında Android 12 tabanlı One UI 4 yerleşik Galaxy A13'ü piyasaya sürdü. Telefon, Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini birkaç ay önce almıştı. Telefon, Android 14 tabanlı One UI 6 güncellemesini bu yılın sonlarında ve muhtemelen 20242ün sonlarına doğru bir güncelleme daha alabilir.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri