Galaxy Book 3 Serisi Önceki Modellere Göre 2,5 Kat Daha Fazla Sattı

Samsung, 2021'de Galaxy Book serisinin piyasaya sürülmesiyle dizüstü bilgisayar stratejisini tamamen elden geçirdi. Geçen yıl şirket birkaç noktayı iyileştirerek Galaxy Book 2 ile dizüstü bilgisayarlarına OLED ekranları getirdi....

Samsung, 2021'de Galaxy Book serisinin piyasaya sürülmesiyle dizüstü bilgisayar stratejisini tamamen elden geçirdi. Geçen yıl şirket birkaç noktayı iyileştirerek Galaxy Book 2 ile dizüstü bilgisayarlarına OLED ekranları getirdi. Bu yılın başlarında, Güney Koreli firma Galaxy'yi piyasaya sürdü. Daha güçlü işlemcilere, daha yüksek çözünürlüğe ve yüksek yenileme hızlarına sahip OLED ekranlara ve daha uzun pil ömrüne sahip 3 dizüstü bilgisayar böylece kullanıcıların karşısına çıktı.

Samsung 2,5 kat daha fazla Galaxy Book 3 sattı

Samsung, aynı dönemde öncekilere göre 2,5 kat daha fazla Galaxy Book 3 dizüstü bilgisayar sattığını söyledi. Şirket, yeni dizüstü bilgisayar serisi için alınan tepkilerin çok olumlu olduğunu belirtti. Samsung, Galaxy dizüstü bilgisayarlar, tabletler, kulaklıklar ve akıllı saatler gibi diğer cihazların daha iyi entegrasyon ve özelliklerle uyumlu hale gelmesiyle Apple'ın akıllı telefonlarını ekosistemin merkezi yapma stratejisini izlemeye başladı.

Mobil bölümünden öğrenen şirket, dizüstü bilgisayarlarına yazılım verimliliği, özel özellikler ve geliştirilmiş bağlantı dahil olmak üzere pek çok değişiklik getirdi. Güney Koreli firma, hafif tasarımı ve yüksek yapı kalitesine rağmen yüksek performans sunan Galaxy Book 3 Ultra'dan bahsetti. MX Business Başkan Yardımcısı ve Yeni Bilgi İşlem Donanımı Ar-Ge Grubu 2 Başkanı Shim Hwang-yoon'un, şirketin akıllı telefonlarından öğrendiği optimizasyon tekniklerini en yeni dizüstü bilgisayarlarına uyguladığını belirttiği bildirildi. Galaxy Book 3 serisi, en yüksek verimlilik için geliştirilmiş bir soğutma mekanizmasına sahiptir.

Ayrıca Intel'in Galaxy akıllı telefonlarından ML tabanlı (Makine Öğrenimi) ayar ve görüntü işleme algoritmalarını kullandı. Samsung, bileşenlerin ultra hızlı harici bağlantı noktalarından gelen sinyalleri kesintiye uğratmaması için ana kartın tüm yerleşimini de değiştirdi. Samsung ayrıca Quick Share ve Multi Control gibi yazılım özellikleri ekledi.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri