Galaxy F22, Galaxy F23 5G ve Galaxy M23 5G, One UI 5.1 Güncellemesini Alıyor

Samsung, One UI 5.1 güncellemesini üç orta sınıf akıllı telefona yayınladı. Bu telefonlar Galaxy F22, Galaxy F23 5G ve Galaxy M23 5G olarak öne çıktı. Tüm bu akıllı telefonlar, bu haftanın başlarında yeni One UI güncellemesini...

Samsung, One UI 5.1 güncellemesini üç orta sınıf akıllı telefona yayınladı. Bu telefonlar Galaxy F22, Galaxy F23 5G ve Galaxy M23 5G olarak öne çıktı. Tüm bu akıllı telefonlar, bu haftanın başlarında yeni One UI güncellemesini almaya başladı. Yine de bu üç telefondan hiçbiri yeni güncellemeyle birlikte Mart 2023 güvenlik yamasını almıyor.

Galaxy M23 5G, Avrupa'da One UI 5.1 güncellemesi aldı

Galaxy F22, Hindistan'da ve diğer bazı Asya pazarlarında E225FXXS5CWB2 aygıt yazılımı sürümüyle One UI 5.1 güncellemesini alıyor. One UI 5.1 güncellemesi, ürün yazılımı sürümü E236BXXU2CWC1 olan Galaxy F23 5G'ye yayılıyor. Galaxy M23 5G için One UI 5.1 güncellemesi, Avrupa ve Latin Amerika'da M236BXXU2CWC1 üretici yazılımı sürümüyle geldi.

Yukarıda belirtilen ülke veya bölgelerden herhangi birinde bir Galaxy F22, Galaxy F23 5G veya Galaxy M23 5G'niz varsa One UI 5.1 güncellemesini telefonunuza indirebilirsiniz. Bunu, Ayarlar »Yazılım güncelleme bölümüne gidip İndir ve yükle'ye dokunarak yapabilirsiniz.

One UI 5.1, Kamera uygulamasından selfie renk tonunu hızlı bir şekilde değiştirme olanağı sağlar. Ayrıca gelişmiş görüntü yeniden düzenleme Galeri uygulamasında daha iyi arama, Paylaşılan Aile Albümü ve görüntüler ile videolar için EXIF bilgilerinin görüntülenmesi ve düzenlenmesini sağlar. Aynı anda birden fazla öznenin veya kişinin görüntülerini arayabilirsiniz. Bu kişilerin daha fazla görüntüsünü getirmek için adlarını aramak yerine bir görüntüde yüzlerine bile dokunabilirsiniz.

Bir uygulamanın pencere boyutunu kolayca küçültebilir veya o uygulamanın pencere köşelerini sürükleyerek tam ekran moduna geçebilirsiniz. Bölünmüş ekran çoklu görev moduna geçtiğinizde, işlemi hızlandırmak için ekranın ikinci yarısı sık açılan uygulamaları gösterir. Telefonun ve bağlı aksesuarlarının pil şarj seviyesini gösteren yeni bir pil widget'ı var.

Windows Phone Link ve PC kullanılarak bir Windows PC ile eşleştirildiğinde, Samsung Internet kullanarak göz attığınız web sayfası sekmelerine erişebilirsiniz. Samsung Internet'in arama özelliği, eşleşen yer imlerini ve geçmişi aynı görünümde görüntüler. Akıllı Öneriler pencere öğesi, Spotify'dan müzik önerileri gösterir.

Modlar ve Rutinler uygulaması artık yazı tipi stilini kontrol etme yeteneği, Hızlı Paylaşım, zil sesi, dokunma hassasiyeti ve duvar kağıdı ayarları gibi daha fazla seçeneğe sahiptir. Hava Durumu uygulaması, tüm önemli bilgileri, saatlik yağış grafiğini en üste doğru görüntüler ve yeni bir Dinamik Hava Durumu widget'ını bünyesinde barındırır.

One UI 5.1 güncellemesini telefonunuza yükledikten sonra, ekran görüntülerinin nereye kaydedileceğini seçebilirsiniz. Galaxy F22, Galaxy F23 ve Galaxy M23 5G, Ayarlar uygulamasında arama önerileri gösteriyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri