Galaxy S23 Serisi S22'den Çok Daha Yavaş Kablosuz Şarj Özelliğine Sahip Oluyor

Samsung, yıllardır en iyi Android telefonlarında kablosuz şarj sunuyor ve Galaxy S23 serisi de farklı değildir. Şirket bu kez 15W hızlarda takılıp kaldı ancak yeni bir test, Galaxy S23 serisinin ciddi anlamda seleflerinin gerisinde...

Samsung, yıllardır en iyi Android telefonlarında kablosuz şarj sunuyor ve Galaxy S23 serisi de farklı değildir. Şirket bu kez 15W hızlarda takılıp kaldı ancak yeni bir test, Galaxy S23 serisinin ciddi anlamda seleflerinin gerisinde kaldığını gösteriyor. PhoneArena, bir kablosuz şarj testinde Galaxy S23 ailesini Galaxy S22 serisi ve birkaç iPhone modeliyle karşı karşıya getirdi. Priz, iPhone'lar için Apple'ın resmi 20 W şarj cihazını kullanırken tüm Galaxy telefonları için bir Samsung 15 W kablosuz şarj pedi kullandı.

Sonuçlar, Galaxy S23 serisinin S22 serisinden çok daha yavaş olabileceğini gösteriyor. Bu, özellikle iki saat 37 dakikada kablosuz olarak şarj olan Galaxy S23 Ultra için dikkate değerdir. Karşılaştırıldığında, S22 Ultra, aynı pil kapasitesine sahip olmasına rağmen, bir saat 58 dakikada doluyor. Bu, Samsung'un resmi pedi olduğundan, en iyi uyumluluğu elde etmemiz gerektiğinden, muhtemelen kullanılan şarj pedi ile ilgisi yoktur. Bununla birlikte çıkış, Samsung'un ısı ve pilin bozulmasıyla ilgili endişeler nedeniyle daha yavaş şarj hızları sunabileceğini öne sürdü.

Öte yandan şirket, yıllardır amiral gemisi telefonlarda hızlı kablosuz şarj geçişini sunuyor. Bu, eski Galaxy telefonlarda varsayılan olarak etkindir. Aynı zamanda Galaxy S23 serisinde kutudan çıktığı gibi etkinleştirilmiştir, bu nedenle bunu katkıda bulunan bir faktör olarak büyük olasılıkla ekarte edebiliriz.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri