Galaxy S23 Serisi'nde Portre Modunda 2x Yakınlaştırma Geliyor!

Galaxy S23 serisi, esnek donanımı ve zengin özelliklere sahip kamera uygulamasıyla çeşitli durumlarda mükemmel kamera performansı sunar. Uzmanlar, kameradan daha fazlasını çıkarmak için Camera Assistant ve Expert RAW uygulamalarını...

Galaxy S23 serisi, esnek donanımı ve zengin özelliklere sahip kamera uygulamasıyla çeşitli durumlarda mükemmel kamera performansı sunar. Uzmanlar, kameradan daha fazlasını çıkarmak için Camera Assistant ve Expert RAW uygulamalarını da kullanabilir. Samsung'un en yeni ileri teknoloji telefonlarında hala eksik olan bir özellik portre modunda 2x büyütme ve yakında geliyor.

Galaxy S23 Serisi İçin Portre Modunda 2x Yakınlaştırma

Samsung, Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra'nın kamera performansını iyileştirmek için önemli bir yazılım güncellemesi yayınladı. Şirketin, düşük ışıkta fotoğrafçılığı iyileştirmek ve HDR halo efektini düzeltmek için bu ayın sonlarında önemli bir güncelleme daha yayınlaması bekleniyor. Şimdi, Samsung'un kamera geliştirme ekibi, Galaxy S23'ün kamera uygulaması portre moduna 2x yakınlaştırma seçeneğini eklediğini açıkladı.

Şu anda Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra kamera uygulamasının portre modunda yalnızca 1x ve 3x yakınlaştırma modlarına sahiptir. 1x seçeneği, birincil kameradan portre çekimleri sağlarken, 3x seçeneği, 3x telefoto kameradan portre çekimleri sağlar. Ancak, bazı kişiler 1x seçeneğini çok geniş ve 3x modunu fazla yakınlaştırmış buluyor. İşte burada 2x seçeneği imdada yetişebilir.

Samsung'un kamera güncellemesiyle Galaxy S23'de Portre Modunda 2x yakınlaştırma yolda

Samsung, birincil kameranın çerçevesinden kırpılacak olan portre kamerası moduna 2x yakınlaştırma seçeneğini ekliyor. Bu özellik, bu ayın sonlarında (Mayıs 2023) yayınlanması beklenen bir sonraki yazılım güncellemesiyle tüm Galaxy S23 serisi telefonlarda yayınlanıyor. Şirket, bu özelliğin Galaxy S22 serisine gelip gelmeyeceğini Galaxy S23 güncellemesini yayınladıktan sonra açıklıyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri