Galaxy Tab S8 İçin Mayıs 2023 Güncelleme Müjdesi!

Samsung, Galaxy Tab S8 serisi için Mayıs 2023 güvenlik güncellemesini yayınladı. Şirketin mevcut nesil üst düzey tabletleri artık Japonya'da en son güvenlik güncellemesini alıyor. Bu sadece başlangıç ve diğer ülkeler önümüzdeki...

Samsung, Galaxy Tab S8 serisi için Mayıs 2023 güvenlik güncellemesini yayınladı. Şirketin mevcut nesil üst düzey tabletleri artık Japonya'da en son güvenlik güncellemesini alıyor. Bu sadece başlangıç ve diğer ülkeler önümüzdeki birkaç gün içinde güncellemeye erişebilir. Galaxy Tab S8 için en son yazılım güncellemesi, X700OPU4BWD8 aygıt yazılımı sürümüyle birlikte gelir.

Galaxy Tab S8 Mayıs 2023 güncellemesi kritik hataları çözüyor

Galaxy Tab S8+ ve Galaxy Tab S8 Ultra, sırasıyla X800OPU4BWD8 ve X900OPU4BWD8 ürün yazılımı sürümleriyle güncelleniyor. Yeni yazılım, bazıları kritik olarak işaretlenmiş 70'in üzerinde güvenlik açığını gideren Mayıs 2023 güvenlik düzeltme ekini içeriyor. Güncelleme ayrıca diğer hata düzeltmelerini ve kararlılık iyileştirmelerini de içerebilir.

Bir Galaxy Tab S8 serisi tabletiniz varsa ve Japonya'da yaşıyorsanız, Ayarlar ardından Yazılım güncelleme bölümüne gidip İndir ve yükle'ye dokunarak yeni yazılım güncellemesini indirip yükleyebilirsiniz. Samsung, yerleşik Android 12 ile Galaxy Tab S8 serisini geçen yılın başlarında piyasaya sürdü. Serideki üç tablet, Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini geçen yılın sonlarında ve One UI 5.1 güncellemesini bu yılın başlarında aldı. Gelecekte en az iki Android işletim sistemi güncellemesi daha alacaklar.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri