Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5, Galaxy S23'e Benzer Renklerle Geliyor

2023'ün dördüncü ayındayız ve Samsung bir sonraki katlanabilir akıllı telefon grubu Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5'i piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Cihazlar, 3,4 inçlik daha büyük bir kapak ekranına sahiptir. En son ipucuna...

2023'ün dördüncü ayındayız ve Samsung bir sonraki katlanabilir akıllı telefon grubu Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5'i piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Cihazlar, 3,4 inçlik daha büyük bir kapak ekranına sahiptir. En son ipucuna bakıldığında, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 için işler yalnızca daha iyiye gidecek gibi duruyor.

Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 renk seçenekleri ortaya çıktı

Display Supply Chain Consultants'ın (DSCC) CEO'su ve Kurucu Ortağı Ross Young İçeriden ipuçları verme konusunda harika bir geçmişe sahip olan, Samsung'un Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 için sunacağını duyduğu renk seçeneklerini paylaştı. Ross'a göre Galaxy Z Flip 5, Bej, Gri, Açık Yeşil ve Açık Pembe renklerde sunuluyor. Öte yandan Galaxy Z Fold 5, Bej, Siyah ve Açık Mavi olmak üzere 3 renkte kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Son zamanlarda, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5, çevrimiçi bir kıyaslamada tespit edildi ve bazı harika performansları ortaya çıkardı. Rakamlar dev Galaxy S23 Ultra'dan bile fazlaydı. Bunun doğru olduğu ortaya çıkarsa, o zaman sonunda Galaxy Flip and Fold serisini performans açısından diğer premium levha şeklindeki amiral gemilerinin yanına koyacak ve yalnızca pahalı yeni cihazlar unvanını elinden alacaktır.

Samsung, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5'i Ağustos 2023'te piyasaya süryor. Bu, Fold ve Flip serisi telefonlarının olağan piyasaya sürülme zamanıdır. Şirketin aynı zamanda Galaxy Tab S9 serisini de piyasaya sürmesi bekleniyor. Galaxy Tab S9 Ultra'nın teknik özellikleri bugün erken saatlerde sızdırıldı ve son derece ince ve güçlü olması bekleniyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri