Galaxy Z Flip 5, Vivo'nun İlk Flip Telefonunu Geride Bırakıyor

Dün gelen bilgilere dayanarak Galaxy Z Flip 5'in dış ekranının bir maketi ortaya çıkmıştı. Telefonun neredeyse tüm ön yüzünü kaplayan devasa bir kapak ekranı var. Vivo X Flip'in resmi görünümlü görüntüleri bugün ortaya...

Dün gelen bilgilere dayanarak Galaxy Z Flip 5'in dış ekranının bir maketi ortaya çıkmıştı. Telefonun neredeyse tüm ön yüzünü kaplayan devasa bir kapak ekranı var. Vivo X Flip'in resmi görünümlü görüntüleri bugün ortaya çıktı. Kapak ekran boyutu açısından Galaxy Z Flip 5'e rakip oluyor.

Vivo X Flip 5 için yeni sızdırılan görüntüler geldi

Sızan görüntüler, Vivo X Flip'in dış ekranını son derece net bir şekilde gösteriyor. Bize Samsung'un yakında çıkacak olan katlanabilir telefonunun kapak ekranıyla karşılaştırma fırsatı veriyor. Vivo X Flip'in kapak ekranı, Galaxy Z Flip 5'tekine benzer şekilde, cihazın solundan sağına kadar uzanan oldukça geniş bir tasarım vadediyor. Bu, toplam boyutun Galaxy Z Flip 5'inkinden daha küçük olacağı anlamına geliyor.

Sızıntı, ekran boyutundan bahsetmese de Oppo Find N2 Flip'tekine benziyor. Ekranın hemen üzerinde iki kamerayı barındıran tek dairesel çıkıntılı kamera modülü yer alıyor. Çeşitli raporlara göre, 50 Megapiksel birincil kamera ve 12 Megapiksel ultra geniş kamera bulunuyor. Telefon, Galaxy Z Flip 4'ün Bora Mor rengine benzer şekilde mor renkte görülebilir.

Söylentilere inanılacak olursa, Vivo X Flip 6.8 inçlik dahili katlanabilir ekrana ve Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciye sahip oluyor. Cihazın diğer özellikleri hala gizli tutuluyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri