Google Dökümanlar Önemli Bir Güncelleme Aldı

Google Dökümanlar, Material You yeniden tasarımının ardından içindekiler kısmı için daha fazla özelleştirme seçeneği ve diğer tüm tablolar için daha iyi biçimlendirme seçenekleri ekliyor. Artık sayfa numaralarını açma/kapama...

Google Dökümanlar, Material You yeniden tasarımının ardından içindekiler kısmı için daha fazla özelleştirme seçeneği ve diğer tüm tablolar için daha iyi biçimlendirme seçenekleri ekliyor. Artık sayfa numaralarını açma/kapama özelliğine sahip üçüncü bir varsayılan stile sahip oluyorsunuz. Özellikle belgeyi çevrimiçi tutuyorsanız kullanışlıdır.

  • Sekme lideri stilini değiştir: Bir başlık ile sayfa numarası arasına satırlar ekler.
  • Başlıkları düzeylere göre dahil edin ve girintilendirin: Başlık düzeyleri

Bu yeni tercihlere 'İçindekiler' kenar çubuğundan erişim sağlanabiliyor. Bir içindekiler tablosu oluşturduğunuzda, 'Diğer Seçenekler' için yenilemenin yanındaki taşma menüsü düğmesine basın.

Google Dökümanlar işe yarar birkaç özellik ekledi

Google, tablo özellikleri kenar çubuğunda yer alan seçenekleri yeniden düzenliyor. Bir tablo ekledikten sonra, tablo özellikleri kenar çubuğunda hizalama tercihlerine sahip yeni bir 'Tablo' görünümü ve daha net hücreye özgü biçimlendirme seçeneklerine sahip yeni bir 'Hücre' bölümü göreceksiniz.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri