Google Gizlilik Konusunda Tedbirleri Artırmaya Devam Ediyor

Arama motorları arasında hakim konumda yer alan Google, kullanıcıların kişisel bilgilerini korumak için düzenlemeler yapmaya devam ediyor. Şirketin üzerinde çalıştığı son özellik ile birlikte, telefon numarası, ev adresi, ve...

Arama motorları arasında hakim konumda yer alan Google, kullanıcıların kişisel bilgilerini korumak için düzenlemeler yapmaya devam ediyor. Şirketin üzerinde çalıştığı son özellik ile birlikte, telefon numarası, ev adresi, ve konum gibi bilgilerin deşifre olması durumunda kullanıcılar uyarılacak. Yapılacak uyarı ile birlikte, verilerin kaldırılması için kullanıcıların daha çabuk harekete geçmesi sağlanacak.

Google Kişisel Bilgileri Korumayı Amaçlıyor

Google, konum, e-mail, telefon numarası ve diğer kişisel bilgileri korumak, kullanıcı gizliliğini en üst düzeyde sağlamak için çeşitli özellikler geliştirmeye devam ediyor. Google'ın üzerinde çalıştığı yeni özellik ile birlikte, söz konusu içerikler internet sitesinden kaldırılmasa dahi Google'ın arama sonuçlarından kaldırılacak.

Kişisel Veriler Büyük Önem Taşıyor

Her geçen gün internet kullanan kişi sayısının artmasıyla birlikte, sanal dünyadaki kişisel bilgiler, reklamlar başta olmak üzere birçok alanda daha önemli bir konuma erişti. Bu nedenle, Google'ın attığı bu adım, kişisel verilerin korunması açısından kritik öneme sahip.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri