Google Haritalar İçin Sürükleyici Görünüm Özelliği Daha Fazla Şehre Geliyor

Google, Haritalar'ın 'Sürükleyici Görünüm' özelliğinin ilk kez Londra, Los Angeles, New York, San Francisco ve Tokyo olmak üzere beş şehirde kullanıma sunulmasıyla Şubat 2023'te başladı. Kullanıma sunma sabit bir hızla devam...

Google, Haritalar'ın 'Sürükleyici Görünüm' özelliğinin ilk kez Londra, Los Angeles, New York, San Francisco ve Tokyo olmak üzere beş şehirde kullanıma sunulmasıyla Şubat 2023'te başladı. Kullanıma sunma sabit bir hızla devam ederken, birkaç kullanıcı Google Haritalar'ın Sürükleyici Görünüm özelliğini Londra'da kullanmaya başladı.

Google Haritalar için Sürükleyici Görünüm daha fazla yere yayılıyor

Şimdi Google, Sürükleyici Görünüm özelliğinin önümüzdeki aylarda Amsterdam, Dublin, Floransa ve Venedik dahil daha fazla şehirde kullanılabileceğini söyledi. Google Haritalar Sürükleyici Görünüm özelliği ile kullanıcılar, mevcut olduğu yerlerde şehirlerin gerçekçi dijital temsillerini görüntülemek için Sokak Görünümü ve havadan görüntülerin bir kombinasyonunu kullanabiliyor.

[gallery columns="2" size="large" ids="78009,78010,78012,78013"]

Kullanıcılar ayrıca ziyaret etmek istedikleri restoranların, binaların ya da yerlerin içini keşfedebiliyor, kaydırıcıyı kullanarak günün saatini değiştirebiliyor ve şehrin o saatte nasıl görüneceğini görebiliyor. Özellik konumunuz için yayındaysa, fotoğraf galerisi bölümünde ilk seçenek olarak görünüyor.

Google Haritalar'ın Sürükleyici Görünüm özelliğini kullanırken Wi-Fi'a bağlı olmanız gerekiyor. Bir Reddit kullanıcısına göre, Sürükleyici Görünüm özelliğini 30 dakika kullanmak 2 GB veri yakıyor. Bu, sınırlı bir mobil veri planındaysanız veri dostu olmadığı anlamına geliyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri