Google Keep, Galaxy Katlanabilir Telefon ve Tabletlerinde Verimli Hale Geliyor

2021'in sonlarında Android 12L'nin piyasaya sürülmesiyle Google, katlanabilir akıllı telefonlar ve tabletler gibi büyük ekranlı Android cihazlar için daha iyi uygulama desteği getirme sözü verdi. O zamandan beri şirket, büyük...

2021'in sonlarında Android 12L'nin piyasaya sürülmesiyle Google, katlanabilir akıllı telefonlar ve tabletler gibi büyük ekranlı Android cihazlar için daha iyi uygulama desteği getirme sözü verdi. O zamandan beri şirket, büyük ekranlı cihazları daha iyi desteklemek için birinci taraf uygulamalarını geliştiriyor. Şimdi şirket, onu daha verimli hale getiren yeni bir Google Keep özelliği yayınladı.

Google Keep güncellemesi notu yeni pencerede açmanızı sağlıyor

9To5Google tarafından tespit edildiği üzere, Android için Google Keep uygulamasının en son sürümü, bir notu yeni pencerede açmanıza olanak tanıyor. Uygulamanın birkaç ay önce aldığı çift bölmeli tasarımdan da farklı duruyor. Notlar arasındaki şeyleri karşılaştırmak ya da bir notu diğeri için referans olarak kullanmak için bu özelliği kullanabilirsiniz. Yan yana pencere özelliği ile olasılıklar sonsuzdur. Bu özellik, önümüzdeki birkaç hafta içinde uyumlu katlanabilir telefon ve tabletlerde kullanıma sunulacaktır.

Google Keep artık zengin özelliklere sahip olup, kullanıcılara notlar ve listeler oluşturma, metni biçimlendirme, arka plan renkleri ya da duvar kağıtları ekleme ve ortak çalışma için notları başkalarıyla paylaşma olanağı sunuyor. Yan yana pencere özelliği ile kullanıcıların verimliliklerini artırmalarına yardımcı olur. Hatta Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 5 gibi WearOS tabanlı akıllı saatler için uygulaması da vardır.

Samsung da Android 12L tabanlı One UI 4.1.1 yazılımının piyasaya sürülmesinden bu yana stok uygulamalarına çok bölmeli tasarımlar ekliyor. Şirket, birinci taraf uygulamaları için çeşitli özellikler yayınladı. Bunları geçtiğimiz yıl boyunca tablet dostu hale getirdi.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri