Google Meet, 1080p Görüntülü Görüşme Yapmanıza Olanak Tanıyor

Resmi bir yayında Google, Google Meet görüntülü görüşme çözünürlüğünü 720p'den 1080p'ye yükselttiğini duyurdu. Bu, kullanıcıların Google Meet uygulamasını kullanarak bir HD görüntülü arama deneyimi yaşamasına olanak...

Resmi bir yayında Google, Google Meet görüntülü görüşme çözünürlüğünü 720p'den 1080p'ye yükselttiğini duyurdu. Bu, kullanıcıların Google Meet uygulamasını kullanarak bir HD görüntülü arama deneyimi yaşamasına olanak tanıyor. Google Meet, son birkaç ayda birçok yeni özellik aldı.

Google Meet, 360 derecelik arka plan ekliyor

Özellikle Şubat ayında Google Meet, 360 derecelik arka planlar ve görüşme sırasında emoji tepkileri aldı. Son zamanlarda, sunucunun sunması gereken şeye odaklanmasını sağlamak için diğer katılımcıların video akışlarını engelleme ya da kapatma özelliğini ekledi. Şimdi, Google Meet, 1080p HD çözünürlükte arama deneyiminizi geliştirmeyi amaçlayan başka bir özellik alıyor.

720p'den 1080p'ye bu yükseltmenin normal ve kişisel Google hesapları mevcut olmadığını unutmamak gerekiyor. Bu özellik, yalnızca 2 TB ya da daha fazla depolama alanına sahip Google One aboneleri tarafından kullanılabilecektir ve temel olarak İşletme ve Kurumsal kullanıcıları hedefliyor. Özelliği kullanabilmek için 1080p kamera ile gelen bir cihaza sahip olmanız gerekiyor.

Özellik varsayılan olarak kapalı olacaktır ve HD görüntülü aramanın keyfini çıkarmak için manuel olarak etkinleştirmeniz gerekiyor. Kullanıcılar, bir toplantıya girdiklerinde özelliği açmak için ekranda bir mesaj alıyor. Bu özellik, Workspace Essentials, Business Starter, Education Fundamentals hesapları ya da diğer kullanıcılar tarafından kullanılamıyor. Özellik, 4 Mayıs'a kadar kademeli olarak herkese yayılıyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri