Huawei, Daha Parlak Tasarımlı FreeBuds Pro 2+ Kulaklıklarını Duyurdu

Geçen yaz Huawei, amiral gemisi orijinal kablosuz kulaklıklarının halefi olan FreeBuds Pro 2'yi piyasaya sürdü. Şimdi şirket, Huawei FreeBuds Pro 2+ adlı daha parlak, daha iyi bir sürümü duyurdu. Huawei muhtemelen Qualcomm'un Snapdragon...

Geçen yaz Huawei, amiral gemisi orijinal kablosuz kulaklıklarının halefi olan FreeBuds Pro 2'yi piyasaya sürdü. Şimdi şirket, Huawei FreeBuds Pro 2+ adlı daha parlak, daha iyi bir sürümü duyurdu. Huawei muhtemelen Qualcomm'un Snapdragon amiral gemisi yongaları için sahip olduğu şeye benzer bir tik tak döngüsüne geçiyor ve yılda iki kez hız aşırtmalı bir sürüm ekliyor.

Huawei, FreeBuds Pro 2+ cihazını duyurdu

Huawei'ye göre cihaz, endüstrinin ilk çift tip kızılötesi ve yeşil ışıklı kalp atış hızı sensörü olup, standart optik sensörlerden daha yüksek hassasiyette kalp atış hızı takibi sağlıyor. Bu sensörlerin dahil edilmesi, tomurcukların ağırlığını tomurcuk başına oldukça makul bir şekilde 6,3 grama sadece 0,2 gram artırdı.

Sıcaklık sensörü, kulak kanalının, kulak kepçesi derisinin ve kulak sapının sıcaklığını algılamak için yenilikçi 3B, üç boyutlu sıcaklık ölçüm mimarisini kullanıyor. Daha sonra ölçümler, size anlamlı bir veri okuması sağlamak için akıllı bir algoritma tarafından birleştiriliyor. FreeBuds Pro 2+'nin geri kalanı, artı olmayan sürümde cihazın sahip olduklarına çok benziyor. Diğer özellikler arasında Üçlü Uyarlanabilir EQ, ANC 2.0 dinamik gürültü engelleme, yüksek çözünürlüklü ses için LDAC codec bileşeni ve su ve toza karşı IP54 koruması bulunuyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri