Huawei Mate X3 Galaxy Z Fold tarafına rakip oluyor! Uydu bağlantısı var

Huawei, bir sonraki katlanabilir telefonu Mate X3'ün lansmanını yapmaya başladı. Şirket, telefonun 23 Mart'ta Huawei P60 cihazının da ortaya çıkacağı Çin'deki lansmanı için poster yayınladı. Resim Mate X3'ü göstermiyordu....

Huawei, bir sonraki katlanabilir telefonu Mate X3'ün lansmanını yapmaya başladı. Şirket, telefonun 23 Mart'ta Huawei P60 cihazının da ortaya çıkacağı Çin'deki lansmanı için poster yayınladı. Resim Mate X3'ü göstermiyordu. Posterin üzerinde yazan yazı, yeni cihazın daha ince, hafif ve dayanıklı olacağını gösteriyordu.

Huawei, Mate X3 için uydu bağlantısını onayladı

Huawei, geçen yıl 2021 Mate X2 için bir halefi piyasaya sürmedi. Bunun yerine, Mate Xs 2'yi piyasaya sürerek orijinal katlanabilir telefonun dışa doğru katlanır tasarımına geri döndü. Mate X3'ün Mate X2 ve Galaxy Z Fold cihazlarıyla eşleşen daha geleneksel içe katlanır tasarıma sahip olması beklentiler dahilinde yer alıyor.

Teknik özellikler kısmında, Mate X3 halen muamma duruyor. Bununla birlikte, Huawei'nin telefonun uydu bağlantısına sahip olduğunu doğruladığı bilgisi geldi. önceki sızıntılar, telefonda iki yönlü SMS iletişimini etkinleştireceğini öne sürüyor.

Huawei'nin ayrıca şirketin telefonun genel kalınlığını azaltmasına yardımcı olacak yeni grafen tabanlı ısı dağıtma teknolojisi kullandığı söyleniyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri