Instagram Reels Tarafında Video İndirmeyi Mümkün Kılıyor

Kısa biçimli videonun yükselişiyle Instagram, Ağustos 2020'de Reels'i tanıttı ve o zamandan beri özelliği geliştirmeye devam etti. Reels, kullanıcılara kendilerini yaratıcı bir şekilde ifade etmeleri, takipçilerini geliştirmeleri...

Kısa biçimli videonun yükselişiyle Instagram, Ağustos 2020'de Reels'i tanıttı ve o zamandan beri özelliği geliştirmeye devam etti. Reels, kullanıcılara kendilerini yaratıcı bir şekilde ifade etmeleri, takipçilerini geliştirmeleri ve takipçileriyle etkileşim kurmaları için yeni bir yol sundu. İster ürünlerinizi sergilemek isteyen bir işletme, ister tutkularınızı ve hobilerinizi paylaşmak isteyen bir kişi olun, Reels çevrimiçi varlığınızı oluşturmak için güçlü bir araç olabilir.

Instagram Reels için üçüncü taraf uygulamalara gereksinimi kaldırıyor

Görünüşe göre Instagram, pek çok kullanıcıyı kesinlikle heyecanlandıracak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Instagram, Reels için doğrudan indirme seçeneği sunmaz ve kullanıcıların bunları indirmek için üçüncü taraf uygulamaları kullanması gerekir. Artık bu durum değişiyor gibi görünüyor. Instagram'ın, içerik oluşturucuların kullanıcıların Reels'leri indirebilecekleri bir 'İndirmeyi aç' seçeneğini etkinleştirecek bir özellik üzerinde çalıştığı sızdırıldı.

Bu, bir süredir Instagram kullanıcıları tarafından yoğun bir şekilde talep edilen bir özellikti. Ayrıca rakipleri TikTok'un bir süredir bu işleve sahip olduğu düşünüldüğünde mantıklı bir hareket gibi gözüküyor. Bu özellik henüz Instagram tarafından duyurulmadı. Bu nedenle kimse tam olarak ne zaman yayınlanacağından emin durumda değildir. Yani şimdilik, herkesin bir süre beklemesi gerekiyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri