iPhone 15 Serisi İçin Sızdırılan Cam Paneller Yeni Tasarımları Gösteriyor

Daha önceki bir sızıntıdan, iPhone 15 Pro modellerinin yeniden tasarlanmış butonlarla geleceği bilgisi vardı. Daha fazla ayrıntıyı ortaya çıkaran yeni bir model daha bulunuyor. Bu seferki iddialar iPhone 15 ve iPhone 15 Plus etrafında...

Daha önceki bir sızıntıdan, iPhone 15 Pro modellerinin yeniden tasarlanmış butonlarla geleceği bilgisi vardı. Daha fazla ayrıntıyı ortaya çıkaran yeni bir model daha bulunuyor. Bu seferki iddialar iPhone 15 ve iPhone 15 Plus etrafında toplanıyor.

iPhone 15 için cam paneller sızdırıldı

Özellikle, iPhone 15 serisi olduğu iddia edilen cam panellerin sızan görüntüleri, Pro olmayan iPhone'ların sonunda çentiği düşüreceği ve ilk olarak iPhone 14 Pro'da görünen yeni Dynamic Island iki parçalı kesimle değiştirileceği söylentisini destekliyor. Teknoloji meraklıları ve sızıntı yapanlar arasında dolaşan bir başka söylenti de, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'in titanyumdan yapılmış yeni çerçevelerle geleceği oluyor.

iPhone 15 serisiyle ilgili diğer söylentiler arasında, USB-C'nin tanıtımı yer alıyor. Apple'ın 2023 amiral gemilerinin, önceki yıllarda olduğu gibi Eylül ayında duyurulması bekleniyor.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri