Kullanıcıların Beğenisini Topladı! Instagram'dan 'Not Bırakma' Özelliği

Son zamanların en popüler sosyal medya uygulaması Instagram, güncellikteki yerini kaybetmemek için kendini geliştirmeye devam ediyor. Instagram, kullanıcılarının karşısına yeni özellikler ile çıkmayı sürdürüyor. Son getirdiği...

Son zamanların en popüler sosyal medya uygulaması Instagram, güncellikteki yerini kaybetmemek için kendini geliştirmeye devam ediyor. Instagram, kullanıcılarının karşısına yeni özellikler ile çıkmayı sürdürüyor. Son getirdiği güncelleme ile de büyük ilgi gören Instagram, 'not bırakma' özelliği ile kullanıcılarının karşısına çıktı.

Instagram'ın bir süre önce kullanıma sunduğu 'not bırakma' özelliği, kullanıcılar tarafından beğeniyle karşılandı. Büyük merak konusu olan yeni özellik, başta sadece sınırlı sayıda kullanıcıya sunuldu.

Sosyal medya uygulamasının, kısa bir süre önce getirdiği 'not bırakma' özelliği kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Yeni özelliğin nasıl kullanılacağı merak konusu oldu. Instagram kullanıcıları, 'Instagram not bırakma özelliği nasıl kullanılır?, Instagram not bırakma aktifleştirme nasıl yapılır? Nasıl Instagram notu bırakılır?' sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Instagram kullanıcılarına özel sunulan bu özellikle beraber, mesajlar bölümünde bıraktığınız notlar paylaşıldığında takipçilerinize herhangi bir bildirim gitmeyecek ve 24 saatliğine görünür olacak.

Notlar, şu an için en fazla 60 karakter ile sınırlandırıldı. Takipleştiğiniz kişilerin ilettiği notlara cevap verme imkanınız da bulunuyor.

Instagram 'Not Bırakma' Özelliği Nasıl Kullanılır?

Instagram uygulamasında yer alan Mesajlar (DM) bölümüne tıklayın.

En üstte bulunan ‘Notun’ kısmına tıklayın.

Karşınıza çıkan pencereye göndermek istediğiniz notu yazın ve ‘Paylaş’ butonuna tıklayın.

Dilerseniz not bırakma özelliğini yalnızca yakın arkadaşlarınız ile sınırlandırma imkanınızda mevcut.

24 saat dolmadan farklı bir not bırakmak isterseniz aynı işlemleri tekrar yaparak yeni bir not yayınlayabilirsiniz.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri