Microsoft, Windows 11 Fotoğraflar Uygulamasına Slayt Gösterisi Özelliği Ekliyor

Samsung, dizüstü bilgisayarlarıyla ciddileşiyor ve bu yıl, şirket ciddi anlamda etkileyici dizüstü bilgisayarlar piyasaya sürdü. Microsoft bile Windows 11 ile ciddileşiyor ve daha sık yazılım güncellemeleriyle pek çok yeni özellik...

Samsung, dizüstü bilgisayarlarıyla ciddileşiyor ve bu yıl, şirket ciddi anlamda etkileyici dizüstü bilgisayarlar piyasaya sürdü. Microsoft bile Windows 11 ile ciddileşiyor ve daha sık yazılım güncellemeleriyle pek çok yeni özellik ekliyor. Şirket, slayt gösterisi ve leke çıkarma özellikleri ekleyerek Fotoğraflar uygulamasını daha iyi hale getiriyor.

Microsoft, Windows 11 Fotoğraflar uygulamasını güncelliyor

Microsoft, Windows 11 için Fotoğraflar uygulamasının güncellenmiş bir sürümünü test etmeye başladı. Çekici animasyonlar, geçişler ve döngülerle bir dizi fotoğraf ve videoyu görüntülemenizi sağlayan slayt gösterisi özelliğini getiriyor. Arka plan müziği ekleme seçeneği vardır ve aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli müzik temaları (Sakin, Eğlenceli, Enerjik ve Duygusal) vardır. Kullanıcılar slayt gösterisini oynatabilir/duraklatabilir, önceki resme geri dönebilir ve pencereyi tam ekran yapabilir.

Şirket ayrıca Fotoğraflar uygulamasında çok istenen zaman çizelgesi özelliğini geri getiriyor. Böylece, resim ve video kitaplığınızı uygulamaya eklediğinizde, tüm fotoğrafları bir zaman çizelgesinde görüntülüyor. Belirli bir aya ve yıla göre fotoğrafları bulabilir veya o zamana ait anıları görmek için zaman çizelgesinin bir bölümüne kaydırabilirsiniz.

Microsoft ayrıca bir görüntüdeki kusurları veya istenmeyen şeyleri kaldırmanıza izin veren bir özellik ekliyor. Google'ın Magic Eraser'ına çok benziyor, ancak aynı etkiyi yaratmıyor. Bir şeyleri bulanıklaştırmaya ve görüntünün seçilen kısmını çerçevedeki yakındaki şeylerle değiştirmeye çalışır. Bu yeni özellikler, bazı beta test kullanıcıları tarafından zaten kullanılabilir ve önümüzdeki aylarda tüm kullanıcıların kullanımına sunulacaktır.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri